Serveis de Metal·listeria Finestres

 

A Metal·listeria Finestres tenim com a objectiu adaptar-nos dia a dia a les noves necessitats del mercat. Per aquest motiu, comptem amb productes cada vegada més competitius, dissenyats de manera exclusiva pel nostre departament d'I+D i que garanteixen la màxima satisfacció dels nostres clients amb solucions personalitzades i a mida.

Els nostres models de mobles d'exterior d'alumini disposen d'una sèrie de característiques basades en la innovació i l’aprofitament màxim de l'espai:

MOBLES IDEALS PER EXTERIORS:

· MÉS DURABILITAT QUE EL PVC I LA FUSTA

· RESISTÈNCIA A LA INTEMPÈRIE

· SENSE INSTAL·LACIÓ

· DISSENY MODERN I ELEGANT

· OPTIMITZACIÓ DE L’ESPAI

A Metal·listeria Finestres comptem amb un ampli catàleg de productes complementaris tant per a particulars com per a empreses: persianes de PVC, d'alumini i de seguretat; portes plegables de PVC; automatismes per a persianes i portes comercials; mosquiteres; falsos sostres d'alumini; reixes; mampares; tendals; i cortines d'interior i Screen entre d'altres.

Tanmateix, la nostra presencia en el sector, amb casi dos dècades d’experiència, avala la capacitat que tenim per al disseny i la fabricació de nous productes.

Solicitar información